Üniversitemizde Geleceğimi Seçiyorum Programı Düzenlendi

Üniversitemizde Geleceğimi Seçiyorum Programı Düzenlendi
01 Kasım 2022
Üniversitemiz yürütücülüğünde devam eden “Support to Choose Future – Gelecek Seçimlerine Destek” AB projesi kapsamında, “Geleceğimi Seçiyorum” programı gerçekleştirildi
Üniversitemiz Zeynel Bey Yerleşkesindeki Spor Salonu’nda düzenlenen programa Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Erdoğan Bada, Prof. Dr. Can Yılmaz, Genel Sekreterimiz Senar Hatim, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.
 
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan program keman dinletisiyle devam etti.
 
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Erdoğan Bada, “Öncelikle böyle güzel, anlamlı ve içeriği zengin bir projeyi gerçekleştirdikleri için proje ekibindeki arkadaşlara canı günülden teşekkür etmek istiyorum. Bu proje sadece Türkiye'deki gençleri değil, diğer ülkelerin de gençlerini ilgilendiriyor. Geleceğe hakim olmanın mümkün olmadığını yarın, bir dakika, bir saat sonra neyin olacağını bilemeyiz. Çünkü o günün şartları, iç ve dış şartlar, bütün bunlar seçimlerimizi etkileyecektir. Programlarımıza, müfredatlara baktığımız zaman bir sürü değişik dersler görüyoruz. O derslerin arasında 'ya bu ders olur mu bu programda' dediğimiz zamanlar da olmuştur. Unutmayınız ki bir bakıyorsunuz sizin ilgi alanınız doğrultusunda bir hoca bir şeyler söylüyor. Bir bağ kuruyorsunuz." dedi.
 
Daha sonra Proje Koordinatörü Öğr. Gör. Ali Can Gözcü de katılımcılara proje hakkında bilgiler verdi.
 
Sanattan, spora, bilimden iş dünyasına kadar farklı konuşmacıların bir araya geldiği programda;   oyuncu ve yönetmen Ümmiye Koçak, oyuncu Esin Gündoğdu, sunucu Gonca Ertuğrul, Trabzon Bölge Adliye Mahkemesi 3. Ceza Dairesi Başkanı Fatih Aksoy, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sermin Algül, Türkiye Barolar Birliği Komisyon Üyesi ve Trabzon Barosu Çocuk Hakları Komisyon Başkanı Av. Selahattin Onay, Hakkarigücü Kadın Futbol Takımı sporcusu Hatice Yaşar ve programa video konferans yoluyla katılan Prof. Dr. Savaş Zafer Şahin mesleki tecrübelerini öğrencilere aktararak, tavsiyelerde bulundular.
Haber Galeri