Üniversitemizin 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Töreni Yapıldı

Üniversitemizin 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Töreni Yapıldı
28 Ekim 2022
Üniversitemiz Zeynelbey Yerleşkesi Spor Salonunda gerçekleştirilen programa Rektörümüz Pof. Dr. Ömer Pakiş, Cumhuriyet Başsavcısı Harun Ünlüsoy, İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı, Prof. Dr. Can Yılmaz, Genel Sekreterimiz Senar Hatim, Dekanlarımız, akademisyenlerimiz, idari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, “2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Göreve geldiğimizden beri Ülkemizin en doğusunda bulunan bu Üniversitemizde neleri yapabileceğimiz hususunda arkadaşlarımızla çok ciddi çalışmalar yaptık. 6-7 sene önce bu doğrultuda emin adımlarla hedeflerimize ulaşmaya gayret ettik. Bu programı böyle güzel bir mekanda gerçekleştirmemiz de bunun bir göstergesidir” dedi.
 
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Üniversitemiz İklim Elçisi olarak seçilen Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü öğrencimiz İsa Alçiçek, bir konuşma gerçekleştirdi.
 
Ardından Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ekrem Yaşar Akçay, açılış dersi verdi.
 
Program Üniversitemiz Çölemerik Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Cumhur Demir tarafından düzenlenen kişisel kaligrafi sergisinin gezilmesi ile sona erdi.
Haber Galeri