Öğretim Üyemiz Etkili Sunum Teknikleri Eğitimi Verdi

20 Ekim 2022
Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayşegül Ayyıldız Çolak tarafından Hakkari Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne Bağlı Kuruluşlarda Aile Eğitimi Programı Veren Eğiticilere yönelik “Etkili Sunum Teknikleri” eğitimi verildi.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen programa kurum çalışanları katıldı.

Eğitim kapsamında Doç. Dr. Çolak, “Sunum Kavramı, Sunum Türleri, Sunumun Giriş, Gelişme ve Sonuç Bölümünün Hazırlanması, Sunumda Soru Sorma ve Sorulara Yanıt Verme, Sunum Korkusu-Konuşma Korkusu, Sunum Korkusunu Aşmak İçin Alınması Gereken Tedbirler, Sunumda İletişimin Etkili Kullanımı ve Sunumun Değerlendirilmesi” gibi konu başlıklarında katılımcılara bilgi verdi.