Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Tarafından e-İnsan Tanıtım Programı Düzenlendi

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Tarafından e-İnsan Tanıtım Programı Düzenlendi
20 Ekim 2022
Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Bada, Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ayhan Güler ve öğrencilerimiz katıldı.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, “e-İnsan Programı”nda yaptığı konuşmada, ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturunu benimsediklerini söyledi.
 
İktisadi kalkınmanın bir ayağının fiziki altyapı ile hizmet unsurları diğer ayağının ise yetişmiş insan kaynağı olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu iki unsur bir araya gelmedikçe kalkınmanın gerçekleşmeyeceğini ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin kalkınmasını sadece yol, köprü, baraj, tünel ya da binalarda aramanın eksik bir yaklaşım olduğunu söyleyerek “Asıl büyük kalkınma atılımını; eğitimiyle-öğretimiyle, sağlığıyla, sporuyla, sosyal destekleriyle ve diğer tüm unsurlarıyla insan kaynağımızı geliştirmede gösterdik” dedi.
 
20 yılda Türkiye’ye kazandırdıkları ve asırlık kayıpları telafi ettiğine inandıkları her eser ve hizmetin bu eksikleri giderme amacı taşıdığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hamdolsun bugün, 81 vilayetimizdeki 85 milyon vatandaşımızın her biri, eğitim-öğretimden sağlığa, ulaşımdan spora tüm alanlarda belirli bir standardın üzerinde hayat kalitesine sahiptir” ifadesini kullandı.
Haber Galeri