Üniversitemiz Stratejik Plan Hazırlık Çalışmaları Toplantısı Yapıldı

Üniversitemiz Stratejik Plan Hazırlık Çalışmaları Toplantısı Yapıldı
06 Ekim 2022
Üniversitemiz 2024-2028 Stratejik Plan hazırlık çalışmaları bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Üniversitemiz 2024-2028 Stratejik Plan Hazırlık Çalışmaları Bilgilendirme toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdoğan Bada ve Prof. Dr. Can Yılmaz, Genel Sekreterimiz Senar Hatim ile Strateji Geliştirme Kurulu üyelerinin katılımıyla Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
 
Toplantıda açılış konuşması yapan Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş; "Üniversitemizin son 3 yılda bir çok yönü ile düzenli, formel, herkesin görev tanımı içerisinde işini yaptığı bir noktaya geldiğini gördük ve bundan mutluluk duyduğumu söyleyebilirim. Üniversite olarak bize düşen hem kurumumuz hem de kadim Şehrimiz Hakkari'nin gelişimine katkı sunmaktır. Bu komisyonumuz tarafından 2024-2028 beş yıllık bir dönem için hazırlanacak olan stratejik planımız da inşallah bu hedeflerimize ulaşmamıza vesile olacaktır. Bu noktadan hareketle komisyona katkı sunan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederim." dedi.
 
Daha sonra Üniversitemiz Strateji Daire Başkanı Habip Beyter tarafından Stratejik plan ile ilgili yapılan ve yapılacak olan çalışmalar ile ilgili bir sunum gerçekleştirildi.
 
Toplantının devamında Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Bada başkanlığında; Stratejik Planlama Ekibi üyeleri ile birlikte hazırlık programı çalışma takvim taslağı görüşüldü ve son şekli verilerek onaylandı.
 
Haber Galeri