1.Lige Yükselen Voleybol Takımı Rektörümüzü Ziyaret Etti

1.Lige Yükselen Voleybol Takımı Rektörümüzü Ziyaret Etti
19 Eylül 2022
Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Ligine yükselen Hakkari Sportif Faaliyetler Kulübü voleybol takımı Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş’i ziyaret etti.
Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 2. Ligi'nde mücadele eden Hakkari Sportif Faaliyetler Kulübü voleybol takımı, Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Ligine yükselmesinin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş’e kulübe vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular.
 
Rektörlük Toplantı Salonu’nda sporcuları ve teknik heyeti ağırlayan Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, “Hakkari Sportif Faaliyetler Kulübü voleybol takımının Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Ligine yükselmesi bizleri son derece mutlu etmiştir. Biz de Hakkari Üniversitesi olarak şehrimizin başarısı için ter döken sporcularımızın yanında yer almaya devam edeceğiz. İnşallah voleybol takımımız daha güzel başarılara imza atacak. Ben bu başarıda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.” dedi.
 
Hakkari Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulübü Başkanı Turan Şimşek ise “Bugün kulübümüze vermiş oldukları desteklerden ötürü Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş Hocamıza teşekkür ziyaretinde bulunduk. Spora ve sporcuya verdikleri desteklerden dolayı kendisine çok teşekkür ederim.” dedi.
Haber Galeri