Üniversitemiz Van’da Düzenlenen Üniversite Tercih ve Tanıtım Günlerine Katıldı

Üniversitemiz Van’da Düzenlenen Üniversite Tercih ve Tanıtım Günlerine Katıldı
02 Ağustos 2022
Üniversitemiz, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ev sahipliğinde 1 Ağustos 2022 tarihinde düzenlenen “Üniversite Tercih ve Tanıtım Günleri” etkinliğine katıldı.
Van Merkez Kent Meydanı’nda düzenlenen tercih ve tanıtım günleri etkinliğine; Üniversitemizle birlikte Ardahan Üniversitesi, Batman Üniversitesi, Bingöl Üniversitesi, Bitlis Eren Üniversitesi, Fırat Üniversitesi, Erzurum Teknik Üniversitesi, Iğdır Üniversitesi, Muş Alparslan Üniversitesi, Siirt Üniversitesi, Şırnak Üniversitesi ve Munzur Üniversitesi katıldı.
 
Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş ve Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan üniversite adayı öğrencilerin tercih süreçlerine katkı sağlamak amacıyla kurulan stantları ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldılar.
 
Ardından Yüzüncü Yıl Üniversitesi Medya Merkezi’nin canlı yayın konuğu olan Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Düzenlenen tanıtım ve tercih günlerinin öğrenciler açısından önemli olduğunu, yapılan rehberlik hizmeti ile öğrencilerin bilinçli tercihler yaparak hedefledikleri kariyerlerine ulaşabileceklerini dile getirdi. Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, ayrıca Üniversitemiz bünyesindeki mevcut bölüm, programlar ve yurtlarla ilgili bilgiler verdi.
Haber Galeri