Rektörümüz Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mezuniyet Törenine Katıldı

06 Temmuz 2022
Rektörümüz Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mezuniyet Törenine Katıldı 2023 Yılı Üniversiteler Yatırım Bütçe görüşmeleri münasebetiyle Ankara’da bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mezuniyet Töreni’ne iştirak etti.
Ankara Üniversitesi Beşevler 10. Yıl Yerleşkesi Güneş Meydanı’ndan düzenlenen törene; Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Ramiz Erinç Sağkan, Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Üyeleri Vedat Ali Tektaş ve Uğur Kızılca, Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Akça, Yargıtay Daire Başkanı İbrahim Pektaş, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar,  Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Türkiye Noterler Birliği Başkan Yardımcısı Fulya Uysal Güler, Ankara Barosu Başkanı Mehmet Eren Turan, rektör yardımcıları, dekanlar, akademisyenler ile öğrenci aileleri katıldı.

Mezuniyet Töreni, yapılan protokol konuşmalarının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş ve Protokol Üyelerinin öğrencilere diplomalarını takdim etmelerinin ardından kep atma seremonisi ile sona erdi.