Üniversitemiz Kitap Fuarında Tanıtıldı

09 Haziran 2022
Üniversitemiz; Başkale Kaymakamlığı, Başkale Belediyesi ve Başkale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nün ortaklaşa yürüttüğü ´Kalemlerin Dünyası´ adlı kitap fuarına katıldı.
Kitap okuma kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla Başkale Kapalı Spor Salonu’nda 7-8 Haziran 2022 tarihleri arasında düzenlenen kitap fuarına ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği kitap fuarında Üniversitemiz de stant açtı. Üniversitemizin yayınları sergilenerek kitaplar hakkında kitapseverlere bilgi sunuldu ve Üniversitemizi tanıtıcı kitapçık ve broşürler dağıtıldı.

Düzenlenen fuar hakkında açıklamada bulunan Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak, "Kitap fuarına gösterilen ilginin kendilerini mutlu etti, ilçemizde ilk kez böyle bir organizasyon yapılıyor. Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte emek veren tüm kamu kurumlarına teşekkür ederim." dedi.