Öğrencilerimiz Köy Okuluna Kütüphane Kazandırdı

07 Haziran 2022
Üniversitemiz bünyesinde faaliyette bulunan Damla Topluluğu, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Şemdinli İlçesinde bulunan Çatalca Köyü Soğuksu Mezrası İlk ve Ortaokulu bünyesinde kütüphane oluşturdu.
Düzenlenen etkinliğe Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı,  İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yakup Çiçek,  Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Aksoy,  Yabancı Diller Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Erdal Bingöl,   Seyyid Taha Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Yaşar Kaplan,  Damla Topluluk Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Saim Gündoğan, Arş. Gör. Yusuf Tekin, Yapı İşleri  ve Teknik Daire Başkanı Yılmaz Demir, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Feridun Alp ile 45 öğrenci katıldı.

Minik öğrencilerle güzel vakit geçiren Üniversite öğrencilerimiz, çocukların eğlenceli bir gün geçirmesini sağladı.

Oluşturulan kütüphanenin ardından topluluk üyeleri ve beraberindekiler Nehri Köyünde Seyyid Taha Hazretlerinin Türbesini ziyaret ederek alanda çevre temizliği yaptı. Grup üyeleri daha sonra Seyyid Taha Mesire Alanı’nda kuş yemlikleri yaptı.