Rektörümüz Halk Eğitim Merkezinin Yıl Sonu Sergisine Katıldı

Rektörümüz Halk Eğitim Merkezinin Yıl Sonu Sergisine Katıldı
02 Haziran 2022
Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında düzenlenen yıl sonu sergisine katıldı.
Üniversitemiz Kent Arşiv ve Etnografya Müzesi'nde düzenlenen sergiye Hakkari Valisi ve Belediye Başkan V. İdris Akbıyık, Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci, Vali Yardımcıları Tevfik Kumbasar ve Mustafa Berat Kasımoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kavukcu ve kurum amirleri katıldı. 
 
Etkinlikte konuşan Vali ve Belediye Başkan V. İdris Akbıyık; Kentte eğitime ayrı bir önem verdiklerini ve tüm imkanları bu doğrultuda seferber ettiklerini vurgulayarak Hakkari Üniversitesi, milli eğitim ve diğer kurumların birlikte hareket ettiğini, bundan dolayı başarılı çalışmalar yürütüldüğünü dile getirdi.
 
Programın sonunda Vali İdris Akbıyık, Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş ve beraberindekiler sergiyi gezerek, yapılan ürünlerle ilgili bilgi aldılar.
 
Sergide, el sanatları, nakış, kilim, resim, giyim, trikotaj, mefruşat, kuaför, geri dönüşüm kurslarında kursiyerlerin yıl boyunca hazırladığı çalışmalar yer aldı.
Haber Galeri