Üniversitemizde Programcılıkta Kariyer Planlama Konulu Söyleşi Düzenlendi

27 Mayıs 2022
Üniversitemiz Çölemerik Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Bölümü tarafından Programcılıkta Kariyer Planlama konulu söyleşi gerçekleştirildi.
Üniversitemiz Çölemerik Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ömer Demir ve Yüksekova Meslek Yüksekokulu Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tayfun Çetin’nin Moderatörlüğünde yapılan söyleşiye Yazılım Geliştirici Ahmet Yavuztürk konuk olarak katıldı.

Çevrim içi olarak gerçekleşen söyleşide programcılık başta olmak üzere öğrencilerin mezun olduktan sonraki süreçte hangi alanlara yönlenmeleri gerektiği, sektörde tercih edilen programlama dilleri ve programcılık alanında kullanılan son teknolojiler ile sektörde hangi alanlara ihtiyaç duyulduğu gibi konularda bilgiler paylaşıldı.