Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı Üniversitemizde Öğrencilerle Buluştu

20 Mayıs 2022
Türkiye Rafting Federasyonu Başkanlığı ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce gençlik haftası kapsamında düzenlenen rafting etkinliğine katılmak üzere İlimizi ziyaret eden Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı Fikret Yardımcı Üniversitemizde öğrencilerle bir araya geldi.
Üniversitemiz Beden eğitimi ve Spor Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Turgay Özgür ve Dr. Öğr. Üyesi Murşit Aksoy’un organize ettiği ve Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Öğrencilerimiz ve Spor Lisesi öğrencileri ile gerçekleştirilen söyleşide Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı Fikret Yardımcı ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım Hakkari’nin doğa sporları ve özellikle de Rafting branşı konusunda bir cennet olduğunu, burada yetişen sporcuların bu branşta kendilerini geliştirmelerinin gerektiğini vurgulayarak bu alanda ihtiyaç duyulan antrenörlerin istihdam edileceğini belirtti.

Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirilen söyleşiye öğrenciler yoğun bir katılım sağladı.