Rektörümüz, İftar Yemeğinde Üniversitemiz Akademik-İdari Personeli ve Öğrencilerimizle Buluştu

29 Nisan 2022
Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Üniversitemiz Zeynelbey Yerleşkesi merkezi yemekhanesinde organize edilen iftar yemeğinde akademik-idari personelimiz ve öğrencilerimizle bir araya geldi.
İftar yemeğinde konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş: “Öncelikle sizlerle yine bir iftar yemeğinde bir aradayız. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Üniversitemizi, arkadaşlarımızın özverili çalışmaları ile hep birlikte buraya kadar getirdik, bundan sonraki çalışmalarımızda da aynı özveriyle devam edeceğiz. Şimdiden herkesin Ramazan Bayramını tebrik ediyor; mutlu ve huzurlu bayramlar diliyorum.” dedi.