Üniversitemizde "Faiz Meselesi" Konulu Söyleşi Düzenlendi

Üniversitemizde
26 Nisan 2022
Üniversitemiz Ortadoğu Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından "Faiz Meselesi" konulu söyleşi gerçekleştirildi.
Çevrimiçi olarak düzenlenen programa; Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Selim Demez, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Murat Ustaoğlu, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümünden Arş. Gör. Muhammed Sait Bozik, öğretim elemanlarımız ile öğrencilerimiz katıldı.

Moderatörlüğünü Doç. Dr. Selim Demez’in yaptığı söyleşide; Doç. Dr. Murat Ustaoğlu; “Faiz nedir, Faizli Borç İlişkilerinin İktisadi Hayatla Nasıl Bütünleştiği, Hangi Dinamiklerin Faizi Toplumsal Hayatın İçine Entegre Ettiği, Faizin Dini, Kültürel, Hukuki ve İktisadi Dinamikleri” ile ilgili katılımcılara bilgiler verdi.