Üniversitemiz Korfbol Takımından Büyük Başarı

21 Nisan 2022
Üniversitemiz Korfbol Takımı 1.lig grup müsabakalarında 3. oldu.
Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Başkanı ve Spor Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mürşit Aksoy’un antrene ettiği Korfbol takımımız 13-17 Nisan 2022 tarihlerinde Muğla’nın Ortaca ilçesinde yapılan Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) Korfbol 1.lig müsabakalarında 6 üniversite takımının bulunduğu A grubunda 3. olarak turnuvayı tamamladı.

Düzenlenen turnuva hakkında açıklamada bulunan Dr. Öğr. Üyesi Mürşit Aksoy, “Üniversite Korfbol Takımı olarak ilk defa katıldığımız turnuvadan önemli bir başarı elde ettik. Hakkari Üniversitesi olarak 2022-2023 eğitim-öğretim yılında Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun 11 branşta düzenleyeceği organizasyonlara katılacağız. Önümüzdeki dönemde bu tür organizasyonların Hakkâri’mizde ve Üniversitemizde düzenlenmesi için girişimlerde bulunacağız. Böylelikle spor organizasyonları aracılığıyla Hakkâri’mizi ve Üniversitemizi gerçek güzellikleriyle tüm dünyaya tanıtma fırsatı bulacağız. Bu vesileyle bu ve bunun gibi organizasyonlarda bizleri her zaman cesaretlendiren, sporun ve sporcunun yanında yer alan Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş Hocamıza teşekkür ediyorum.” dedi.