Rektörümüz İftar Yemeğinde Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

Rektörümüz İftar Yemeğinde Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi
08 Nisan 2022
Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Üniversitemiz Zeynelbey Yerleşkesi merkezi yemekhanesinde organize edilen iftar yemeğinde öğrencilerimizle bir araya geldi.
İftar öncesi Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi öğrencileri tarafından gerçekleştirilen Mevlit programı ve ilahi dinletisinde birbirinden güzel ilahiler seslendirildi.
 
Ardından verilen İftar yemeğine başta Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş olmak üzere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Bada, Genel Sekreterimiz Senar Hatim, dekanlarımız, yüksekokul müdürlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.
 
İftar yemeğinde öğrencilerimizle bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş: “Böyle mübarek ve güzel bir günde bir araya gelmek bize mutluluk verdi. Uzun süredir böyle bir organizasyon vesilesiyle sizinle bir araya gelebilmeyi düşünüyorduk, bugüne nasip oldu. Hamdolsun şuan kampüs alanımızdayız. Bir kampüs inşa etmenin, onu mükemmel bir noktaya taşımanın sonu yok. Fakat her günün bir önceki günden daha iyi olması gerektiği inancıyla, bütün ekip arkadaşlarımızla beraber bu kampüs alanımızı daha iyi bir noktaya getirebilmek için çok ciddi bir çaba içerisindeyiz. İnşallah o noktaya da getireceğiz. Tekrardan hepiniz hoş geldiniz. Ramazan-ı Şerif’inizi tebrik ediyorum.” dedi.
 
İftar yemeği, müzik dinletisi ile son buldu.
Haber Galeri