Öğrencilerimiz Tarafından "Rusya-Ukrayna Savaşı" konulu bir Münazara Yapıldı

Öğrencilerimiz Tarafından
08 Nisan 2022
Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü tarafından "Rusya-Ukrayna Savaşı" konulu bir Münazara gerçekleştirildi.
Üniversitemiz Zeynelbey Yerleşkesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Abdurrahim Zapsu Konferans Salonu’nda düzenlenen programa İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkanı Doç. Dr. Ekrem Yaşar Akçay, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü 4. Sınıf öğrencileri; Evgül Kurt, Kübra Yıldız, Emrah Çiftçi, Fadıl Kılıç, “Rusya-Ukrayna Krizi Nasıl Savaşa Döndü? Rusya-Ukrayna Savaşı’nın Ekonomik, Siyasal ve Sosyal Açıdan Dünyaya Etkileri, Rusya-Ukrayna Savaşı’nın Türkiye Üzerindeki Etkileri” gibi konu başlıklarını münazara ederek katılımcılara bilgi verdiler.

Program, münazaraya katılan öğrencilere teşekkür belgesi verilmesiyle sona erdi.