Üniversitemiz´de 58. Kütüphane Haftası Kutlandı

01 Nisan 2022
Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından 58. Kütüphane Haftası Kapsamında ‘Hakikat ve Kütüphaneler’ temalı konferans düzenlendi.
Üniversitemiz Zeynelbey Yerleşkesi Muhammed Selim Seven Konferans Salonu’nda düzenlenen programa İstanbul Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Arşivcilik Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Rıfat Günalan, Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Bilal Yılmaz, akademik-idari personel ile öğrencilerimiz katıldı.

Konferansa çevrim içi olarak katılan Prof. Dr. Rıfat Günalan, “Hakikat ve Kütüphaneler” konu başlığında, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Bilal Yılmaz, “Kütüphane Hizmetleri” konu başlığında Öğr. Gör. Mehmet Selim Bor ise “Kütüphane Felsefesi” başlığında katılımcılara bilgi verdiler.

Program, yapılan çekiliş sonucunda katılımcılara çanta hediye edilmesiyle sona erdi.