Üniversitemizde Seminer ve İlahi Dinletisi Programı Düzenlendi

31 Mart 2022
Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi tarafından Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında ‘Seminer ve İlahi Dinletisi’ gerçekleştirildi.
Üniversitemiz Zeynelbey Yerleşkesi Merkezi Derslikler Esma Bnt Ahmet El- Hakkari Konferans Salonu’nda düzenlenen programa İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yakup Çiçek, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mesut Akdoğan,  Arş. Gör. Muhammet Cahit Yılmaz, akademik- idari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Kuran-ı Kerim Tilavetinin ardından Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Aksoy’un oturum başkanlığını yaptığı seminerde; İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yakup Çiçek, “Ramazan ve Oruç” konu başlığında, Dr. Öğr. Üyesi Mesut Akdoğan “Ramazan: Manevi Huzur İklimi” konu başlığında,  Arş. Gör. Muhammet Cahit Yılmaz ise "Ramazan ve Musıkî" konu başlığında katılımcılara bilgi verdi.

Program İlahi dinletisinin ardından sona erdi.