Üniversitemizde “Feminist İktisadın Serencamı” Konulu Söyleşi Düzenlendi

24 Mart 2022
Üniversitemiz Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde faaliyet göstermekte olan Hakkari Review Dergisi’nin düzenlemiş olduğu “Hakkari Review Konuşmaları” konulu söyleşilerin ilki gerçekleştirildi.
Gazi Üniversitesi’nden Emekli Prof. Dr. Ufuk Serdaroğlu ve Sinop Üniversitesi’nden Dr. Ebru Işık’ın konuk olarak katıldığı “Feminist İktisadın Serencamı" konulu söyleşide, feminist iktisadın ne olup olmadığından hareketle, iktisat literatüründeki yolculuğu, toplumsal cinsiyet tartışmaları bağlamında iktisatta kadın çalışmaları gibi konular çerçevesinde bilgiler paylaşıldı.

Çevrimiçi olarak gerçekleştirilen akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimizin katıldığı söyleşi soru-cevap bölümü ile sona erdi.