Öğrencilerimize Elektrik Enerjisi İletimi ve Dağıtımında Kariyer Planlama Semineri

23 Mart 2022
Üniversitemiz Yüksekova ve Çölemerik Meslek Yüksekokulları Elektrik ve Enerji bölümü ortaklığında “Elektrik Enerjisi İletimi ve Dağıtımında Kariyer Planlama” semineri yapıldı.
Moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Tayfun Çetin ile Dr. Öğr. Üyesi Sami Şit’in yaptığı ve Enerji Çalışanları Derneği (EÇDER) yönetim kurulu başkanı Atakan Şavran ile yönetim kurulu üyelerinin katılım sağladığı seminerde, elektrik üretimi, iletimi, dağıtımı ile güneş enerjisi, rüzgar enerjisi ve hidroelektrik santralleri konusunda öğrencilerimize bilgiler verilerek bu alanlarda yapacakları kariyer planlamalarında yönlendirmeler yapıldı.

Çevrimiçi olarak gerçekleşen seminere, üniversitemiz akademik personeli ile öğrencilerimiz katıldı.