Üniversitemizde Göç ve Kadın Söyleşisi Düzenlendi

23 Mart 2022
Üniversitemiz Ortadoğu Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından "Göç ve Kadın" konulu söyleşi düzenlendi.
Çevrimiçi olarak düzenlenen programa Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Fatma Ökde, Beykent Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Pınar Karababa Demircan, Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Akademisi Sosyoloji Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Sili Kalem, öğretim elemanlarımız ile öğrencilerimiz katıldı.

Moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Fatma Ökde’nin yaptığı söyleşide; Dr. Öğr. Üyesi Pınar Karababa Demircan, “Suriye Göçünün Kadınlara Etkileri” konusunu ele alırken, Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Sili Kalem ise “Göçmen Annelik” ile ilgili katılımcılara bilgiler verdi.