"Hayaller Tecrübeyle Buluşuyor" Programının 3.’sü Gerçekleştirildi.

22 Mart 2022
Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü tarafından “Hayaller Tecrübeyle Buluşuyor” programı gerçekleştirildi.
Spor Eczacısı İrem Ergeç’in konuk edildiği ve online olarak gerçekleştirilen programa Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Turgay Özgür, Doç. Dr. Şükrü Bingöl, Dr. Öğr. Üyesi Mürşit Aksoy,  Dr. Öğr. Üyesi Ayhan Güler, akademik personellerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. 

Moderatörlüğünü  Doç. Dr. Şükrü Bingöl’ün üstlendiği ve Dr. Öğretim Üyesi Mürşit Aksoy’un sunum yaptığı programda Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencileri spor eczacılığı, doping ve protein kullanımı gibi önemli konular hakkında Eczacı İrem Ergeç’e sorular yönelttiler. Ergeç, hem merak edilen soruları yanıtladı hem de hayatındaki başarıları ve iş hayatına dair tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştı. 
 
Programın ardından Hakkari Üniversitesine konuk olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Ergeç, Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş ve programı düzenleyen hocalarımıza teşekkür etti.
Haber Galeri