Öğrencilerimize “Toplumsal Hafıza Bağlamında Çanakkale Zaferi” Konulu Konferans Verildi

22 Mart 2022
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri’nin 107. Yıldönümü kapsamında, Üniversitemiz Çölemerik Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Dr. Engin Korkmaz tarafından “Toplumsal Hafıza Bağlamında Çanakkale Zaferi” konulu bir konferans verildi.
Kredi Yurtlar Kurumu Afife Öğrenci Yurdu konferans salonunda öğrencilerimize yönelik yapılan konferansta Öğr. Gör. Dr. Engin Korkmaz; Çanakkale Deniz Zaferinin nasıl kazanıldığı, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün geleceğe taşınmasının önemi ile ilgili bilgiler paylaştı.