Üniversitemizde "Yurt Dışı Eğitim Fırsatları" Konulu Konferans Düzenlendi

Üniversitemizde
21 Mart 2022
Üniversitemiz Dış İlişkiler Ofisi Koordinatörlüğünce "Yurt Dışı Eğitim Fırsatları" konulu konferans düzenlendi.
Rektörlük Konferans Salonunda düzenlenen programa Üniversitemiz Dış İlişkiler Ofisi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Ali Rıza Deniz, Manchester İnci Turizm ve Eğitim Genel Organizatörü Ceyhan İnci, öğretim elemanları ile öğrenciler katıldı.

Öğrencilerimizi yurt dışı eğitim fırsatları konusunda bilgilendirmek amacıyla düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan Manchester İnci Turizm ve Eğitim Genel Organizatörü Ceyhan İnci, “Yaz Okulları, Dil Kursları, Erasmus Staj Danışmanlığı, Lisans, Master, Doktora Eğitimi” gibi konu başlıklarında katılımcılara bilgi vererek, öğrencilerin sorularını cevapladı.

Konferansın ardından çekilen kura ile öğrencilerimize çeşitli hediyeler verildi.