Üniversitemizde Lojistiğin Son Evrimi Konulu Konferans Gerçekleştirildi

18 Mart 2022
Üniversitemiz Yüksekova Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanlığı tarafından “Lojistiğin Son Evrimi: Lojistik 4.0” konulu konferans gerçekleştirildi.
Yüksekova Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansa Yüksekova Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Metin Ertaş, Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Yunus Eroğlu, Lojistik Uzmanı Esra Çimen Atlı, akademik - idari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Öğr. Gör. Dr. Yunus Eroğlu moderatörlüğünde gerçekleştirilen konferansta Lojistik Uzmanı Esra Çimen Atlı; Lojistik ve Posta Hizmetleri’nin geleceği, Endüstri 4.0, Akıllı Lojistik gibi konularda katılımcılara bilgi verip, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Program sonunda Üniversitemiz Yüksekova Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Metin Ertaş, konferansa katkılarından dolayı Lojistik Uzmanı Esra Çimen Atlı’ya teşekkür belgesi takdim etti.