Dijitalden Sigaraya Tüm Bağımlılık Tipleri ile Baş Etme Yöntemleri Semineri Yapıldı

16 Mart 2022
Üniversitemiz Bağımlılık Yapıcı Maddeler ile Mücadele Komisyonu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Şengal Bağcı Taylan tarafından “Dijitalden Sigaraya Tüm Bağımlılık Tipleri ile Baş Etme Yöntemleri” konulu seminer düzenlendi.
Üniversitemiz Zeynel Bey Yerleşkesi Merkezi Derslikler Muhammed Selim Seven Konferans Salonunda yapılan seminere, akademik-idari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

YEDAM Uzman Kadrosu tarafından sunum eşliğinde gerçekleşen seminerde; Hakkari Yeşilay Danışmanlık Merkezinin tanıtımı, bağımlılık türleri ve tedavisi, mücadele yöntemleri ile YEDAM merkeze ulaşma şekilleri hakkında bilgiler aktarıldı.

Seminerin ardından öğrencilere yönelik yapılan bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere YEDAM tarafından hediyeler verildi.