Üniversitemiz Güneydoğu Kariyer Fuarında Yoğun İlgi Gördü

14 Mart 2022
Üniversitemiz, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde “Yetenek Her Yerde Sloganıyla” gerçekleştirilen Güneydoğu Kariyer Fuarı´na katıldı.
9-10 Mart tarihleri arasında Fırat Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ve çok sayıda davetlinin ve öğrencinin katıldığı fuarda Üniversitemizin standı büyük bir ilgi gördü.

Doğu Anadolu Bölgesindeki Üniversitelerin öğrencileri ve mezunları ile gençlere istihdam olanağı sağlayabilecek kamu-özel sektör kurum ve kuruluşları ile STK’ların bir araya getirildiği fuar iki gün sürdü.

Üniversitemiz adına fuara Kariyer Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ayhan Güler, Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Dönger, idari personel ve öğrencilerimiz katıldı.