Üniversitemiz Personeline Elektronik Ortamda Belge Ayıklama ve İmha İşlemleri Eğitimi Verildi

24 Şubat 2022
Üniversitemiz Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanlığı ile T.C. Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığı Belge Tespit ve Değerlendirme Daire Başkanlığı işbirliği ile personellerimize “Elektronik Ortamda Belge Ayıklama ve İmha İşlemleri” eğitimi verildi.
Üniversitemiz Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanı Bilal Yılmaz ve Öğr. Gör. Mehmet Selim Bor’un moderatörlüğünde çevrim içi olarak gerçekleşen eğitimde Devlet Arşivleri Başkanlığı Belge Tespit ve Değerlendirme Daire Başkanlığı personeli Eğitmen Ahmet Akbayır tarafından “EBYS'de Belge Ayıklama ve İmha İşlemleri, Arşiv Mezuatı ve Ugulamaları, Dosyalama Usulleri, Elektronik Belge Yönetim Sistemleri ve Temel Arşivcilik Bilgileri” ile ilgili bilgiler aktarıldı.

Üniversitemiz birimlerinde arşiv hizmetlerinin daha sağlıklı yürütülebilmesi için gerçekleştirilen eğitime akademik ve idari personelimiz katıldı.