Gelecek Seçimlerine Destek Projesinin Çalıştayı Yapıldı

Gelecek Seçimlerine Destek Projesinin Çalıştayı Yapıldı
14 Şubat 2022
Üniversitemiz yürütücülüğünde devam eden Gelecek Seçimlerine Destek Projesi’nin çalıştayı Ankara’da gerçekleştirildi.
Proje kapsamında, Hakkari’de gerçekleştirilen odak grup çalışmaları sonuçlarının değerlendirilmesi, projenin yaygınlık kazanması ve geliştirilecek eğitim modülleri öncesi tüm paydaşların katılımı ile derinlemesine analizin gerçekleştirilebilmesi için Ankara’da proje ortaklarımızdan Uzman Koçlar Derneği ev sahipliğinde çalıştay gerçekleştirildi.
 
Çalıştaya üniversitemizden Doç. Dr. Ekrem Yaşar Akçay, Dr. Öğr. Üyesi Halil Emre Deniş ve Öğr. Gör. Alican Gözcü katılırken Ankara’daki meslek liselerinden öğretmenler, öğrenciler, veliler ile MYK tarafından yetki belgeli profesyonel koçlar fiziksel ve online olarak katılım sağladı.
Kurum ve kişilerin kendilerini tanıtımı ile başlayan çalıştayda Üniversitemiz Öğr. Gör. Alican Gözcü moderatörlüğünde proje odak grup sonuçlarının sunumu ile sorun ağacı çalışması ve değerlendirmesi yapıldı.
 
Çalıştay programı çerçevesinde Ben Olsaydım çalışması, eğitim modülü öncesi ihtiyaç analizi, gençler için proje fikri çalışması konuları ele alındı. Çalıştay tartışma ve kapanış konuşmalarıyla tamamlandı.
Haber Galeri