Üniversitemizde Batı Balkanların EuroAtlantik Kurumlarla Entegrasyonu Konulu Söyleşi Yapıldı

09 Şubat 2022
Üniversitemiz Ortadoğu Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından "Batı Balkanların EuroAtlantik Kurumlarla Entegrasyonu" konulu söyleşi gerçekleştirildi.
Üniversitemiz Ortadoğu Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ekrem Yaşar Akçay Moderatörlüğünde gerçekleştirilen söyleşide Aydın Adnan Menderes Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Necip Arman; Batı balkanların neresi olduğu, hangi ülkeleri kapsadığı, içyapıları ve sorunları, AB ile bütünleşme süreci ile ilgili bilgiler aktardı.

Çevrimiçi olarak gerçekleşen ve Üniversitemiz Akademik-İdari personeli ile öğrencilerimizin katıldığı söyleşi soru-cevap bölümü ile sona erdi.