Üniversitemizde Korfbol Branşı Eğitimi Verildi

21 Ocak 2022
Bölgemizde ilk defa tanıtımı yapılan Korfbol branşı eğitimi Üniversitemiz Zeynelbey Yerleşkesi Spor Kompleksi´nde gerçekleştirildi.
Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Murşit Aksoy’un koordinatörlüğünde gerçekleştirilen eğitim Kocaeli Üniversitesi personeli Öğr.etim Gör. Yüksel Abdikoğlu tarafından verildi.

Korfbol Milli Takım antrenörü Yüksel Abdikoğlu, eğitime katılan Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programı öğrencilerimize 2 gün boyunca Korfbol oyun kuralları, temel eğitim, müsabaka teknik-taktik eğitimi konularında bilgi ve tecrübelerini aktardı.

15-16 Ocak 2022 tarihinde bölgemizde ilk defa gerçekleştirilen eğitime, Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalı Yüksek Lisans öğrencileri, komşu üniversitelerin öğretim elemanları ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden bazı antrenörler de iştirak etti.