Üniversitemizde Medya ve Sinema Söyleşilerinin İkincisi Yapıldı

07 Ocak 2022
Üniversitemiz Çölemerik Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü tarafından "Medya ve Sinema Söyleşilerinin" ikincisi gerçekleştirildi.
Üniversitemiz Çölemerik Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü'nde Öğretim Görevlisi Maşallah Kılınç Moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşiye konuk olan Yönetmen ve Senarist Erdem Tepegöz, çekmiş olduğu Zerre ve Gölgeler Arası adlı filmleri ve filmlerin yapım süreçleri hakkında bilgiler aktardı.

Soru-cevap ile ilerleyen programda yönetmenlik mesleğinin tanım ve sorumlulukları gibi konularda verimli bir söyleşi gerçekleştirildi.

Çevrimiçi olarak yapılan söyleşiye Üniversitemiz akademik-idari personeli ile öğrencilerimiz katıldı.