Üniversitemiz 2021 Yılı Yönetimin Gözden Geçirilmesi Toplantısı Yapıldı

Üniversitemiz 2021 Yılı Yönetimin Gözden Geçirilmesi Toplantısı Yapıldı
23 Aralık 2021
Üniversitemiz Kalite Yönetim Sistemi Koordinatörlüğü tarafından 2021 yılı Yönetimin Gözden Geçirilmesi (YGG) toplantısı gerçekleştirildi.
Çevrimiçi olarak gerçekleştirilen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Üniversitemiz akademik-idari birim temsilcileri, birimlerimizin kalite temsilcileri ve kalite komisyon üyelerimiz katıldı.
 
Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş’in açılış konuşması ile başlayan toplantıda Kalite Yönetim Sistemi Koordinatörü Doç. Dr. Cemal Ulutaş; bir önceki Yönetimin Gözden Geçirilmesi toplantısında alınan kararlar, devam eden etkinlikler, memnuniyet anketleri, kalite hedefleri, iç tetkikler ve uygunsuzluklar, proses hizmet ve faaliyetler, riskler, dış tedarikçileri değerlendirme ile ilgili durum raporlarını sundu. Toplantıda katılımcılar sistemin iyileştirilmesi için yapılması gereken çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.
 
Toplantı Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş’in genel değerlendirmesi ve Yönetimin Gözden Geçirilmesi kararlarının oylanması ile sona erdi.
Haber Galeri