Üniversitemiz İle HATSO Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

Üniversitemiz İle HATSO Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı
21 Aralık 2021
Üniversitemiz ile Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası, TOBB Hakkari Kadın Girişimciler Kurulu arasında yapılacak ortak projelerle sanayi ve ticareti geliştirmeye katkı sağlamaya ilişkin işbirliği protokolü imzalandı.
Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş ile Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş ve TOBB Hakkari Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sevda Keskin tarafından imzalanan protokol kapsamında, kentin sosyo-kültürel yapısı çerçevesinde ortak eğitimlerin düzenlenmesi, sanayi ve ticaretin geliştirilmesine yönelik ortak çalışmaların yapılması, genç ve kadın girişimcilere fayda sağlanması hedeflenmektedir.
 
Rektörlük Hizmet Binasında gerçekleştirilen protokolde, Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, TOBB Hakkari Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sevda Keskin, Genel Sekreterimiz Senar Hatim, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç Dr. Mehmet Sait Taylan ve HATSO Genel Sekreteri Fikret Keskin, protokol kapsamında yapılacak projelerle ilgili bilgi alışverişinde bulundular. 
Haber Galeri