Milli Ağaçlandırma Günü Kapsamında Üniversitemizde Fidan Dikimi Gerçekleştirildi

Milli Ağaçlandırma Günü Kapsamında Üniversitemizde Fidan Dikimi Gerçekleştirildi
11 Kasım 2021
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde düzenlenen “Milli Ağaçlandırma Günü” kapsamında Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş´in katılımıyla fidan dikimi gerçekleştirildi.
Milli Ağaçlandırma günü Kapsamında 300 fidanın toprakla buluştuğu Üniversitemiz Zeynelbey Yerleşkesinde gerçekleştirilen fidan dikimine Genel Sekreterimiz Senar HATİM, Üniversitemiz fakülte dekanları, yüksekokul müdürleri, daire başkanları, akademik ve idari personelimiz, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personelleri, Hakkari TEMA Vakfı üyeleri ile öğrencilerimiz katıldı. 
 
Daha sonra Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Hakkari Valisi İdris Akbıyık ve İl protokolü ile beraber Milli Ağaçlandırma Bayramı kapsamında Hakkari Depin mevkiinde yapılan ağaçlandırma etkinliğine katıldı.
 
Ekolojik, ekonomik ve sosyal açıdan büyük öneme sahip olan ormanlarımızı korumak, sürdürülebilir şekilde yönetmek ve gelecek nesiller için yurdumuzu daha sağlıklı ve yaşanabilir kılmak amacıyla 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Bayramı kapsamında Hakkari genelinde 87 bin fidan dikildi.
 
Haber Galeri