Yazılım Hareketi Programının Açılış ve Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Yazılım Hareketi Programının Açılış ve Tanıtım Toplantısı Yapıldı
05 Kasım 2021
Üniversitemizde "Yazılım Hareketi Programı’nın" açılış ve tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.
8 Nisan 2021 tarihinde Van İlinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) ile Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA)’nın işbirliğinde ve Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş’in katılımları ile imzalanan "Yazılım Hareketi Programı'nın"  ikinci ayağı Üniversitemizde gerçekleştirildi.
 
Üniversitemiz Rektörlük Konferans salonunda gerçekleştirilen açılış ve tanıtım toplantısına Yazılım Hareketi Üniversitemiz Koordinatörü Dr. Yusuf Yargı Baydilli, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) birim başkanı Mehmet Emin Çakay, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Akademi Birim Koordinatörü Fatih Özkul, Uzman Emine Alparslan’ın sunumlarıyla, öğrencilerimize yazılımın yerli ve milli sanayi hamlesindeki yeri ve gelecekteki önemi ile ilgili bilgiler verildi.
 
Daha sonra etkinlikte dereceye giren öğrencilere hediyeleri verilerek, protokolün güçlendirilmesi ve hızlandırılması konularında mutabakat sağlandı.
 
Programın ardından Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) birim başkanı Mehmet Emin Çakay, Uzman Emine Alparslan ve beraberindekiler, Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş’i makamında ziyaret etti.
Haber Galeri