Üniversitemiz, Hakkâri Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı’nın düzenlendiği “Doğa Yürüyüşü” etkinliğine katıldı.
Hakkâri Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı tarafından düzenlenen “Doğa Yürüyüşü” etkinliğine Rektörümüz Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Muammer ALPER, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Erdoğan BADA, Hakkâri Dağ ve Komando Tugayı Kurmay Başkanı Piyade Komando Albayı Hamdi Ünal AKMEŞE, Lojistik Destek Şube Müdürü Yarbay Âdem İZCİ, Lojistik Destek Komutanı Binbaşı Ercüment KIRAÇBEDEL, Çölemerik Meslek Yüksekokulu Müdürü Hikmet YAŞAR, Genel Sekreterimiz Kerim AKAR, Üniversitemizin idari-akademik personelleri ile öğrencilerimiz katıldı.
Rektörümüz Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, böyle bir etkinlikte birlikte olmanın mutluluğu içerisinde olduğunu dile getirdikten sonra Doğa Yürüyüşü etkinliğini düzenleyen Hakkâri Dağ ve Komando Komutanlığına teşekkür ederek bundan sonra bu gibi etkinliklerde bir arada olmanın temennisinde bulundu.
Hakkâri Dağ ve Komando Tugay Komutanlığından başlayıp Kırmızı Tepe Üst bölgesinde sona eren Doğa Yürüyüşü etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Hatıra fotoğraflarının çekildiği yürüyüşün sonunda Üniversitemiz idari-akademik personelleri ile öğrencilerimize çorba ve çay ikram edildi.