Üniversitemiz Rektör Yardımcısı, Hakkari’de Düzenlenen 19 Mayıs Programına Katıldı
Özet
Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal Ulutaş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Hakkari’de düzenlenen kutlama programına katıldı.
Detay
Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen programa, İbrahim Taşyapan, vali yardımcıları, il protokolü, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katılım sağladı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar gerçekleştirildi. Ardından, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajının okundu.
Kutlama etkinlikleri kapsamında “Atatürk’e Son Mektup” adlı şiir okunurken, halk oyunları, cimnastik ve güreş gösterileri ile erbane ve müzik şöleni sahnelendi. Ayrıca ulusal ve uluslararası müsabakalarda derece elde eden sporculara ödülleri takdim edildi.
Programın sonunda protokol üyeleri tarafından kültür, sanat ve spor stantlar gezildi.