58. Kütüphane Haftası etkinliği kutlandı

05 Nisan 2022
58. Kütüphane Haftası etkinliği kapsamında Üniversitemiz Kütüphane ve Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından Kütüphane Haftası kutlandı.
58. Kütüphane Haftası etkinliği kapsamında Üniversitemiz Kütüphane ve Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından Kütüphane Haftası kutlandı. Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığınca kutlanan Kütüphane Haftası programına çevrim içi olarak katılan, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi  Prof. Dr. Rıfat GÜNALAN “Hakikat ve Kütüphaneler” konu başlığında, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Bilal YILMAZ “Kütüphane Hizmetleri” konu başlığında ve  Öğr. Gör. Mehmet Selim BOR ise “Kütüphane Felsefesi” başlığında sunumlarını gerçekleştirdiler.  Ayrıca program sonrası katılanlara çekiliş ile çeşitli hediyeler verilerek program sonlandırıldı.