Haber Detayı TOBB Hüseyin Çelik Anadolu Lisesi Öğrencileri Kütüphanemizi Ziyaret etti

TOBB Hüseyin Çelik Anadolu Lisesi Öğrencileri Kütüphanemizi Ziyaret etti

TOBB Hüseyin Çelik Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Kütüphanemize Ziyaret

Haber Detayı Derecik Lise Öğrencileri Kütüphanemizi Ziyaret Etti

Derecik Lise Öğrencileri Kütüphanemizi Ziyaret Etti

Derecik İlçesinden Gelen Lise Son Öğrencileri Kütüphanemizi Ziyaret Etti.

Haber Detayı Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Öğrencilerinden Kütüphanemize Ziyaret

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Öğrencilerinden Kütüphanemize Ziyaret

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Öğrencilerin Kütüphanemize Ziyaret Etti

Haber Detayı Yüksekova Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Kütüphanemizi Ziyaret Etti

Yüksekova Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Kütüphanemizi Ziyaret Etti

Üniversitemiz kütüphanesini ziyaret eden Yüksekova Meslek Yüksekokulu öğrencilerine Kütüphane Oryantasyon eğitimi verildi.

Haber Detayı Üniversitemiz Öğrencileri Kütüphanemizi Ziyaret Etti

Üniversitemiz Öğrencileri Kütüphanemizi Ziyaret Etti

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 1. Sınıf öğrencileri Kütüphanemizi ziyaret etti.

Haber Detayı 2023 Yılı Veritabanlarımız Erişime Açılmıştır.

2023 Yılı Veritabanlarımız Erişime Açılmıştır.

Akademik , idari ve öğrencilerimizin çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığımızca 2023 yılı için; IEEE Xplore MIT P...

Haber Detayı Wikilala, Kelime.com ve eOsmanlıca Deneme Erişimi Veritabanları Üniversitemizin erişimine açılmıştır. açılmıştır.

Wikilala, Kelime.com ve eOsmanlıca Deneme Erişimi Veritabanları 31.12.2022 tarihine kadar Üniversitemizin erişimine açılmıştır.

Haber Detayı Çevrimiçi İntihal Eğitimi

Çevrimiçi İntihal Eğitimi

İntihal.net Firması´nın düzenlidiği çevrimiçi eğitime Daire Başkanımız Bilal YILMAZ ve Başkanlığımız personelleri katıldı

Haber Detayı 58. Kütüphane Haftası etkinliği kutlandı

58. Kütüphane Haftası etkinliği kutlandı

58. Kütüphane Haftası etkinliği kapsamında Üniversitemiz Kütüphane ve Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından Kütüphane Haftası kutlandı.

Haber Detayı Elektronik Ortamda Belge Ayıklama ve İmha İşlemleri Eğitimi

Elektronik Ortamda Belge Ayıklama ve İmha İşlemleri Eğitimi

Haber Detayı Veritabanlarına uzaktan erişim için Proxy Ayarları

Veritabanlarına uzaktan erişim için Proxy Ayarları

Kütüphanemiz veritabanlarına uzaktan erişim sağlayabilmeniz için proxy ayarlarınızı değiştirmeniz gerekmektedir.

Haber Detayı Yeni Kütüphane Yönergesi

Yeni Kütüphane Yönergesi