Öğrenci E-Posta Adresleri Hakkında

Yayınlama Tarihi: 25 Mart 2020 - 21.52
Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2023 - 13.50
ÖĞRENCİ E-POSTA ADRESLERİ

Üniversitemiz enstitü, fakülte, meslek yüksekokulu, yüksekokul ve formasyon akademik birimleri ile hazırlık programına kayıtlı tüm öğrencilere kurumsal e-posta adresleri oluşturulmuştur. Bahse konu e-posta adresleri için bilgiler aşağıda belirtildiği şekildedir.

Kullanıcı Adı: ogrencino@hakkari.edu.tr
Şifre: tcno

Bu bilgiler ile öğrencilerimiz
veya Üniversitemiz anasayfasında;
Hızlı Erişim --> E-posta
sekmelerini tıklayarak e-posta adreslerine erişebilir ve uzaktan eğitim için gerekli tüm platformlardan yararlanabilirler. Uzaktan eğitim için kullanılacak G Suite araçlarının kullanımı hakkında aşağıdaki linkler size yol gösterecektir. E-postalarınıza erişimde ve/veya uzaktan eğitim platformları hususunda bir sorun yaşarsanız lütfen danışman öğretim elemanlarınıza sorunu bildiriniz. Bu şekilde en kısa sürede sorunuz yanıt bulacaktır. Ayrıca huzeminfo@hakkari.edu.tr adresinden de sorunlarınızı e-posta yolu ile bildirebilirsiniz.

Öğrenci  Giriş Kullanım Kılavuzu:

Uzaktan Öğretim için Detaylı Bilgilere :

HÜ Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından paylaşılan videolar için Youtube Sayfası: (Abone olmayı unutmayınız)