Gelecek Seçimlerine Destek Çalıştayı Ankara’da Yapıldı

10 Şubat 2022
Gelecek Seçimlerine Destek Çalıştayı Ankara’da Yapıldı
Üniversitemiz yürütücülüğünde devam eden “Gelecek Seçimlerine Destek Projesi” kapsamında, Hakkari’de gerçekleştirilen odak grup çalışmalarının sonuçlarının değerlendirilmesi, projenin yaygınlık kazanması, geliştirilecek eğitim modülleri öncesi tüm paydaşların katılımı ile derinlemesine analizin gerçekleştirilebilmesi için Ankara’da proje ortaklarımızdan Uzman Koçlar Derneği ev sahipliğinde Çalıştay gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen çalıştaya üniversitemizden Doç. Dr. Ekrem Yaşar AKÇAY, Dr. Öğr. Üyesi Halil Emre DENİŞ ve Öğr. Gör. Ali Can GÖZCÜ katıldı. Ayrıca, Ankara’da bulunan meslek liselerinden öğretmenler, öğrenciler, veliler ile MYK tarafından yetki belgeli profesyonel koçlar fiziksel ve online olarak katılım sağladı. Tüm gün süren çalıştay kurum ve kişilerin kendilerini tanıtımı ile başladı. Öğr. Gör. Ali Can GÖZCÜ moderatörlüğünde proje odak grup sonuçlarının sunumu sonrası, sorun ağacı çalışması ve değerlendirmesi gerçekleştirildi. Çalıştay programı çerçevesinde ben olsaydım çalışması, eğitim modülü öncesi ihtiyaç analizi, gençler için proje fikri çalışması yapılarak tartışma ve kapanış ile tamamlandı.