Gelecek Seçimlerine Destek Adlı AB Projemiz Kabul Edildi

27 Aralık 2020
EN
Tam adı “Mesleki Eğitim Öğrencilerinin Gelecek İçin Karar Verme Sürecinde Desteklenmesine Yönelik Ortak Ajans Koçluk ve Mentorluk Sisteminin Geliştirilmesi” olan AB projemiz kabul edildi.
Tam adı “Mesleki Eğitim Öğrencilerinin Gelecek İçin Karar Verme Sürecinde Desteklenmesine Yönelik Ortak Ajans Koçluk ve Mentorluk Sisteminin Geliştirilmesi.” olan AB projemiz kabul edildi. Projenin kabulü sonrasında Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer PAKİŞ ile proje ekibi bir araya geldi. Proje ekibi Sayın PAKİŞ'e yol göstericiliği, projelere verdiği değer ile önem ve projeler konusunda akademik personel, idari personel ve öğrencilere gösterdiği, teşvik ve destek verdiği için teşekkürlerini iletti.  Hakkari Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Ali Can GÖZCÜ tarafından hazırlanan ve Social Innovation Developing Experiences for all Sides (SIDES) ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi (ÇASGEM)’in katkı sunduğu “Gelecek Seçimlerine Destek” projesi, AB 2020 Yılı Erasmus+ Mesleki Eğitim Stratejik Ortaklıklar Projeleri kapsamında değerlendirilmeye alınan 239 adet proje içerisinden kabul edilen 30 projeden bir tanesi oldu.
242,762 Euro hibe desteğine layık görülen projemiz 30 ay sürecektir.
Yürütücülüğünü Hakkari Üniversitesi’nin yapacağı projede; Europa Training (UK) LTD (İngiltere), Drustvo Za Razvıjanje Prostovoljnega Dela Novo Mesto (Slovenya), Hollanda, Social Innovation Developing Experiences for all Sides (İtalya), Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi ile Türkiye Uzman Koçlar Derneği de yer almaktadır.
Haber Galeri