Öğretim Görevlilerimizden Önemli Başarı

31 Mayıs 2024
24-26 Nisan 2024 tarihleri arasında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde düzenlenen 8. Uluslararası Adli Hemşirelik Kongresi'nde “Doğal Afetlerde Çocuk İhmal ve İstismarı” başlıklı akademik çalışmayı yapan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu akademisyenlerinden Öğr. Gör. Nesrullah Ayşin ve Öğr. Gör. Samet Koltaş, Sözel Bildiri 3.lük ödülünü almaya hak kazanmıştır.

Ayrıca Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi tarafından düzenlenen TÜBİTAK destekli uluslararası katılımlı İYRSC 2023 Kongresi'nde “Oral Magnezyum Tedavisi Alan Polikistik Over Sendromlu Hastalarda DNA Hasarı ve İlişkili Adipokinler” adlı çalışmasıyla Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu akademisyenlerinden Öğr. Gör. Dr. Ali Kemal Zirek, Jüri Özel Ödülünü almaya hak kazanmıştır.

Akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.