Üniversitemiz Öğretim Elemanları Dijital Çağda Çocuk Çalıştayı’na Katıldı

15 Mart 2024
Üniversitemiz öğretim elemanları Hakkari Yüksekova’da düzenlenen “Dijital Çağda Çocuk Çalıştayı”na katıldı.

Hakkari Valiliği Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde 06.03.2024 tarihinde Hakkari’de karşılaşılan sorunlar ve bu sorunların çözümleri üzerine çalıştay düzenlendi. Çalıştayda: “Dijital Bağımlılık, Çocuklarla Etkili İletişim ve Çocuklara Olumlu Davranış Becerilerinin Kazandırılması, Kumar ve  Madde Bağımlılığı” gibi farklı konular üzerinde duruldu.

Çalıştaya; üniversitemiz öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Dr. Resul Duran ve Öğr. Gör. Dr. Cumhur Demiralp, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğünden uzmanlar, STK temsilcileri ve kamu kuruluşlarından çeşitli alanlarda uzman personel katıldı.

Çalıştayda tespit edilen sorunların çözümü için bir yol haritası belirlendi.