Üniversitemizde 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü Farkındalık Eğitimi Düzenlendi

21 Kasım 2023
Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü, Çocuk Gelişimi Programı tarafından 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında “Farkındalık Eğitimi” verildi.

Üniversitemiz Zeynelbey Yerleşkesi Muhammed Selim Seven Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Melek Erdek, akademik ve idari personel ile öğrencilerimiz katıldı.

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Çocuk Gelişimi Programı Öğr. Gör. Gülçin Kaya; “Çocuk Hakları Sözleşmesinin Tarihçesi’, “Toplumda Çocuğun Yeri”,  “Cinsiyet Farkındalığı ve Çocuk Hakları Sözleşmeleri”  gibi konularda katılımcıları bilgilendirdi.

Program, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Melek Erdek’in Öğr. Gör. Kaya’ya Teşekkür Belgesi vermesi ile sona erdi.