Öğrencilerimiz Okullarda Drama Eğitimi Etkinliği Yaptı

15 Kasım 2023
Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından ilimizde bulunan eğitim kurumlarında “Drama Eğitimi” ile ilgili etkinlikler gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Gülçin Kaya, koordinatörlüğünde Çocuk Gelişimi 2. sınıf öğrencilerimiz tarafından ilimizde bulunan Sümbül, Berfin ve Mustafa Kemal Paşa Anaokulları ile Karşıyaka, Cumhuriyet İlk ve Ortaokullarındaki öğrencilere sevgi, saygı, aile, değerler eğitimi, sağlık ve tembellik kavramları gibi konular; tiyatro gösterisi, şarkılar, danslar ve özenle hazırlanmış kostümler eşliğinde anlatıldı.

3 gün süren etkinliklerde, duygularını ifade etme, hayal gücü, empati, acil durumlarda aranacak numaralar, sağlıklı ve güvenli iletişim gibi pek çok konuya dikkat çekildi.