Anadolu Üniversiteler Birliği "1. Ar-Ge Proje Pazarı"

Yayınlama Tarihi: 09 Mart 2022 - 00.33
Ana tema grupları olan Mühendislik ve Temel Bilimler, Biyoteknoloji ve Sağlık Bilimleri, Tarım-Gıda ve Çevre Bilimleri olmak üzere 3 farklı alanda, Öğrenci (ön lisans, lisans, lisansüstü), Akademisyen ve Kamu AR-GE Birimleri olmak üzere 2 farklı kategoride ödüller verilecek olan Anadolu Üniversiteler Birliği bünyesinde Yozgat Bozok Üniversitesi tarafından 20-21 Mayıs 2022 tarihlerinde Yozgat'ta ön lisans, lisans, lisansüstü öğrenciler ile özel sektör tüzel/özel kişilere açık olarak gerçekleştirilecek olan "1. Ar-Ge Proje Pazarı" uygulamasına ilişkin detaylı bilgilerin sunulduğu web bağlantısı ve proje afişi aşağıda sunulmuştur.

Son başvuru tarihi 22.04.2022 olan “1. Ar-Ge Proje Pazarı” akademik personel, öğrenci, özel sektör tüzel/özel kişilere ilanen duyurulur.

1. Ar-Ge Proje Pazarı İnternet Sitesi: http://projepazari.bozok.edu.tr/

İlgili Dokümanlar